Om os

APPEAL4 er et dansk neglelak brand, som er startet 2013 af en meget dygtig og dedikeret neglelak elsker. De første APPEAL4 lakker er skabt i et univers af smukke farver – A Beautyful color for every moment in life.

 

I dag er APPEAL4 ejet af Jane Kristensen og er selvfølgelig stadig et univers af smukke farver og moderne lakker, men også meget mere end det. 

 

APPEAL4 er en dansk designet neglelak og neglepleje, hvor kvalitet og omtanke er i fokus. Vi har altid øje på bæredygtighed og ansvarlighed. Det er en eksklusiv neglelak uden farlig kemi. APPEAL4 er Vegan, cruelty free og eco friendly. APPEAL4 står for green Beauty & Care.

 

APPEAL4 lakkerne har en fornuftig tørretid, er nemme at påføre og har en rimelig holdbarhed. Du kan forbedre holdbarheden, ved at bruge Appeal4 base og top coat. Der kommer 3-5 kollektioner om året som er inspireret af årstiderne og særlige begivenheder. 

 

APPEAL4 er 5 FREE, hvilket betyder – Fri for:

  1. Toluene
  2. Formaldehyde
  3. DBP (Dibutylphthalat)
  4. Camphor
  5. Formaldehyde Resin

 

Vores farver og typer af neglelakker spænder bredt og vi følger både modens og årstidernes farver. Vores produkter er ikke testet på dyr og er produceret i EU.

 

APPEAL4 Neglelak:

APPEAL4 har et velovervejet produktsortiment, der tager afsæt i 3-5 kollektioner årligt med nye farver i hver kollektion samt en fast basis kollektion der er til rådighed året rundt.

Sortimentet byder på en lang række neglelakker i hele farvepalettens nuancer, og grundideen er, at farverne skal være nyskabende og følge sæsonens hotteste trends. Med det store, men velovervejede APPEAL4 produktsortiment, findes der smukke neglelakker til enhver lejlighed – både til hverdag og fest, så man finder med garanti noget for enhver smag i sortimentet. Det er vigtig for os at APPEAL4 lakkerne både er trendy og produceret med omtanke for miljøet og med giftfrie ingredienser.

 

APPEAL4 Neglepleje:

Hos APPEAL4 tager vi neglepleje seriøst, og vi har derfor et bredt sortiment indenfor neglepleje. For negle skal jo ikke kun være pæne – de skal også være sunde. Så når dine negle er sunde og velplejede – er de også flottere.

APPEAL4 anbefaler og hjælper derfor med et bredt udvalg af neglepleje produkter, der kan være med at danne et godt holdbart og stærkt fundament for de sunde, smukke negle og er med til at beskytte dine negle mod miljø påvirkninger og hverdagens slid. Det handler både om hvad man lægger ovenpå lakken for at holde neglens udseende uskadte og hvordan man plejer både neglebånd, den omkringliggende hud og hænder med.

 

APPEAL4 producerer et enkelt og overskueligt sortiment af produkter, som passer til forskellige behov, forskellige situationer og forskellige typer pleje og næring.

Der udvikles hele tiden nye produkter i APPEAL4 – og “gamle farver” udgår. Resultatet er et konstant skiftende sortiment, hvor de nyeste trends har indvirkning. Det betyder også at favoritterne kan udgå og et køb af en ekstra favorit-lak kan være en fordel.